Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram»

Ελένη Μενεγάκη

«Έχω κάνει μεγάλη αλλαγή», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Αργυρόπουλος, ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, στο «Mega Καλημέρα» έπαιξε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, με αφορμή τα όσα άκουσε, αναφέρθηκε και στα δικά της παιδιά, τονίζοντας πως πλέον είναι πιο μαζεμένη, σε ότι έχει να κάνει με τη δημόσια αναφορά της σε αυτά.

Άρης Αργυρόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ξύπνησα και όλοι μου είχαν στείλει τη δήλωσή της, με φώναζαν γαμπρό»

Ε.Χ.: Είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου ότι «δεν θέλουν να μιλάω για εκείνους, μου το έχουν απαγορεύσει».

Δ.ΟΥ.: Και στα σχόλια, στο Instagram, δεν της είχε γράψει «μαμά, μην σχολιάζεις»;

Η Ελένη Μενεγάκη είπε από την πλευρά της: «Το γράφουν από κάτω; Εγώ είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τέτοια. Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη, βέβαια, κι εγώ μία στο τόσο. Έχω κάνει μεγάλη αλλαγή, εσύ που με ξέρεις πολλά χρόνια το καταλαβαίνεις, ότι κρατάω όσο γίνεται συνεχώς λίγο πιο πίσω παραπάνω τα παιδιά μου, γιατί καταλαβαίνω… Δεν καταλαβαίνω, τι να πω, νομίζω ότι καταλαβαίνω. Λίγο πιο πίσω».

Θ.Κ.: Εγώ που σε ξέρω λίγο παραπάνω, γνωρίζω πόσο χαρούμενη και περήφανη είσαι και για τα παιδιά σου και που έγινες μαμά.

Ε.Μ.: Καλά, αυτό εννοείται.

Θ.Κ.: Καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του, αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει. Γιατί και αυτά προβάλουν κάποιες αντιστάσεις και σου λένε… όχι αυτό, όχι εδώ!

Ε.Μ.: Και να μην στο πουν, κάπως το καταλαβαίνεις και σκέφτεσαι κι εσύ ότι άστα τώρα, μεγάλωσαν.