Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται;

Ελένη Μενεγάκη

Όλες οι αλλαγές που ετοιμάζει η παρουσιάστρια στην εκπομπή.

Μετά από μία σεζόν που η τηλεθέαση την δυσκόλεψε αρκετά, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει αλλαγές για τη νέα χρονιά. Πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και σίγουρα έως τον Οκτώβρη ο καιρός είναι πολύς και την τελευταία λέξη την έχει πάντα η ίδια. Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, ενώ ήδη κάποιοι φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από το τραπέζι…

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Ο Γιώργος Τσούλης δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι με το ένα πόδι μέσα, με το άλλο απέξω. Η Φωτεινή Πετρογιάννη ακούγεται ότι έχει πάρει το εισιτήριο για του χρόνου. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνεχίζει να είναι μαζί της με μικρότερο ρόλο. Ο Τάσος Τεργιάκης θα είναι μαζί της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα είναι μικρότερος ο ρόλος του μπροστά στις κάμερες και θα είναι μεγαλύτερος πίσω. Η Κατερίνα Ζαρίφη που μέχρι τώρα ξέραμε ότι το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν θα είναι στην εκπομπή, η Ελένη την θέλει στην εκπομπή γιατί ο ρόλος της είναι δύσκολο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συζήτηση.

Προσθήκες: Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης. Η Ελένη ψάχνει να βρει και έναν ωραίο άντρα τύπου Αλεξάνδρου.

Η Ελένη Γελαλή δεν θα αλλάξει. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Μάκη Πουνέντη. Τον θέλει πάρα πολύ η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο Μάκης έχει πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις

Στη θεματολογία η Ελένη σκέφτεται να βάλει περισσότερα κοινωνικά θέματα, παιχνίδια, καλεσμένους που δεν θα τους έβλεπες ποτέ στην εκπομπή».