Η Ελένη Μενεγάκη πήρε μια βαθιά ανάσα και εξομολογήθηκε: «Όταν τα έλεγα αυτά δεν είχα…»

Ελένη Μενεγάκη

"Είτε λέγετε "ξέφυγα λίγο" είτε λέγεται "ξέφυγα πολύ". Ποιος κάνει αρνητική σκέψη όταν ζει πάνω στο όνειρό του";

Με αφορμή μια εξομολόγηση της Κωνσταντίνας για την περίοδο που βίωνε τη μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει κάποια πράγματα. Αρχικά μίλησε γενικά και στη συνέχεια πιο συγκεκριμένα…

[dfp_ads id=236982]

«Να τα λέμε τα πράγματα και όπως είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου μεγάλη επιτυχία και να μην τα χάσεις λίγο, να μην σε επηρεάσει αυτό, είτε λέγετε «ξέφυγα λίγο» είτε λέγεται «ξέφυγα πολύ». Δε γίνεται! Όποιος πει ότι δεν συμβαίνει, θα έχει πει ψέματα. Δεν είναι πώς αντιδράς εσύ, είναι πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντί σου, αυτό σε αλλάζει.

Ποιος κάνει αρνητική σκέψη όταν ζει πάνω στο όνειρό του; Θα ξεφύγεις, απλά, τυχεροί αυτοί που επανέρχονται. Ότι θα την ακούσεις, σίγουρα θα συμβεί. Αν μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, για μεγάλη απήχηση, να βλέπεις τον κόσμο και να έχει να σου πει μόνο μπράβο, ευχαριστώ, να έρθει να σε φιλήσει… Μιλάω μόνο γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Δεν μιλάω για όταν κάποιος από άγνωστος γίνεται γνωστός.

Γέλασα στην κουβέντα που είχατε χθες με τη Λίτσα Πατέρα που είπατε για όταν έλεγες ότι «2-3 χρόνια θα μείνω και μετά θα κάνω παιδιά».

Όταν τα έλεγα αυτά δεν είχα ξεκινήσει να κάνω οικογένεια και τότε στην τηλεόραση δεν έπαιζε πολύ αυτό, ή έκανες μια δουλειά όπως είναι αυτή ή έκανες παιδιά. Τα πίστευα αυτά που έλεγα, ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά μέχρι τα 40 -εδώ τα πέρασα τα 40 και συνέχισα κανονικά. Μετά κουράστηκα… Έτσι πέρναγαν τα χρόνια και τα λέγαμε με τη Λίτσα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…