Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές των συνεργατών της για το μωρό

Γιορτή στο πλατό για τα γεννητούρια!

Ανθοδέσμες και μπαλόνια γέμισαν το πλατό της «Ελένης» που θύμιζε δωμάτιο μαιευτηρίου. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έστειλαν με αυτόν τον τρόπο τις δικές τους ευχές για τη γέννηση του παιδιού, «σπάζοντας» -επιτέλους- το άτυπο συμβόλαιο σιωπής που κράτησαν τους μήνες της εγκυμοσύνης.

«Ελένη και Μάκη να σας ζήσει η κορούλα σας!», έγραφε το σούπερ (τίτλος) στο κάτω μέρος της οθόνης και πρώτος πήρε τον λόγο ο Γρηγόρης Γκουντάρας 

«Μια ηλιόλουστη μέρα, μια ημέρα αγάπης ξεκινάει για μας. Η Ελένη και ο Μάκης από χθες το βράδυ κρατούν στην αγκαλιά τους το πανέμορφο κοριτσάκι, το δώρο που ήρθε στη ζωή τους και τους έχει κάνει τρισευτυχισμένους. Γεννήθηκε χθες το βράδυ 2.750 γραμμάρια, πανέμορφη υγιέστατη. Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη στις 6 το πρωί. Δεν αποχωρίζεται τη μικρούλα λεπτό! Τους έχει πάρει το μυαλό! Ζουν μόνο γι' αυτό. Ο Μάκης πετάει!» ανέφερε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Να πω ότι έχω πάρει δώρα που θα πρέπει να πετάξω γιατί νόμιζα ότι είναι αγόρι». 

https://www.youtube.com/embed/lMVkAVo9880