Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Για μια θέση πάρκινγκ

Ελένη Μενεγάκη

Τι είχε συμβεί στον Alpha, ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Ναταλία Γερμανού, για μια θέση πάρκινγκ.

Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής του Acun Ilicali και του Νίκου Κοκλώνη για τις θέσεις πάρνκινγκ, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη αποκάλυψη από το παρελθόν. Πρωταγωνίστριες η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού, την περίοδο που εργάζονταν και οι δύο στον Alpha.

«Η Ναταλία Γερμανού είχε πάει και είχε παρκάρει στη θέση της Μενεγάκη στα studio pro του Alpha. Είχε ρωτήσει εάν μπορεί να παρκάρει, της είπαν να παρκάρει γιατί δεν θα πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη. Ως εκ θαύματος, πήγε η Μενεγάκη και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει στη θέση της. Της είπαν ότι είναι της Ναταλίας και πήγε έξαλλη στο καμαρίνι της Ναταλίας και της είπε: Ναταλάκι μου το αυτοκίνητό σου σε διπλανό πάρκινγκ», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι λίγο παλιακό αυτό με το πάρκινγκ», ήταν το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε, επίσης, ότι για το πάρκινγκ είχε συμβεί περιστατικό και ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.