Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το γαμήλιο ταξίδι με τον Γιάννη Λάτσιο! Ποιον ευχαρίστησε;

Μενεγάκη

«Εγώ μπορεί όλες τις μέρες του γαμήλιου ταξιδιού να μην κοιμήθηκα. Σίγουρα τον Γιάννη τον είχα πρήξει».

Η συζήτηση στην «Ελένη» γύρω από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε περίεργα μέρη κατέληξε και σε αυτά που στηρίζονται σε ξύλα πάνω από το νερό. Και κάπου εκεί ήρθε και η ανάμνηση της Ελένης Μενεγάκη. Πρωταγωνιστής η ίδια και ο Γιάννης Λάτσιος…

«Το πάνω στο νερό με φοβίζει. Έχω μείνει μια φορά πάνω στο νερό. Τώρα που το θυμάμαι, ήταν το γαμήλιο ταξίδι με τον Γιάννη. Για να είμαι ειλικρινής μας το είχε κάνει δώρο ο ΑΝΤ1 αυτό το ταξίδι. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Θα ξαναπώ ένα ευχαριστώ. Είχαμε κλείσει και μας είπαν «Όχι! Εμείς θα σας το κάνουμε δώρο. Πάρτε τα λεφτά σας πίσω». Τι θυμήθηκα…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε και όπως ήταν η διαμονή της με τον Γιάννη Λάτσιο στα συγκεκριμένα σπιτάκια: «Εγώ μπορεί όλες τις μέρες του γαμήλιου ταξιδιού να μην κοιμήθηκα. Σίγουρα τον Γιάννη τον είχα πρήξει. Νόμιζα ότι θα φύγει το σπιτάκι και θα το πάρουν τα κύματα και θα βρεθώ κάπου να αρμενίζω. Όλο το βράδυ του έκανα αυτό… Δεν πιστεύω να κοιμάσαι; Ξύπνα καλέ! Φοβάμαι»!