Ελένη Μενεγάκη: «Καρφί» στον Λιάγκα για το διαζύγιο από τη Σκορδά!

Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα;

Η συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στη Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα είχε την τιμητική της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια όμως, δεν εστίασε το ενδιαφέρον της μόνο στον φιλοξενούμενο, αλλά και στον οικοδεσπότη, μιας και όπως είπε μια τέτοια κουβέντα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο πρώην τηλεοπτικούς αντιπάλους, που πλέον έχουν ακόμα περισσότερα κοινά, όπως το χωρισμό τους…

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα βέβαια από τη στιγμή που χώρισε και ο Λιάγκας, νομίζω έχουν πια κάποια κοινά, όχι πολλά, δεν ξέρω, που μπορούν να μιλήσουν. Για πότε χώρισαν όλοι! Πώς ματιάσαμε έτσι όλο τον κόσμο! Κρίμα!», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Λιάγκας ρώτησε τον Κωστόπουλο για Μπαλατσινού – Κικίλια! Πώς αντέδρασε ο ίδιος…

Στη συνέχεια όταν η κουβέντα έφτασε στην ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και γενικότερα αν τον ενοχλεί το γεγονός πως ένας άλλος άνθρωπος μπαίνει στο σπίτι που και στη ζωή των παιδιών του, Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε αφήνοντας το «καρφί» της για τον παρουσιαστή:

«Ο Γιώργος τα έλεγε και την εποχή τη δικιά μου, «α εγώ, αν ποτέ χώριζα, που δεν…, αλλά δεν θα τα επέτρεπα αυτά». Ρε παιδιά μη λέτε μεγάλες κουβέντες, την έχουμε πατήσει όλοι. Όλοι, σε όλους μας έχει συμβεί να λέμε «εγώ ποτέ», έλα που σπάει ο διάλογος και συμβαίνει και μετά λες «τι θα ήθελα και τα έλεγα».