Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό»

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά για τη δικαστική διαμάχη με τον Άρη Καβατζίκη.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Καβατζικής χθες στο The 2night Show, η Ελένη Μενεγάκη έκανε σήμερα ένα μικρό σχόλιο, χωρίς ωστόσο, να πει περισσότερα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε χθες στη δικαστική διαμάχη που είχε ως διευθυντής του Hello με την Ελένη Μενεγάκη για την δημοσίευση φωτογραφιών από τα γενέθλια της κόρης της.

«Οι φωτογραφίες ήταν από κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της στη δημοσίευση φωτογραφιών από μία ιδιωτική αίθουσα. Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι είναι ιδιωτική αίθουσα, γνωρίζαμε ότι είναι γενέθλια κάπου, σε ξενοδοχείο. Το δικαστήριο το κέρδισε», είπε χθες ο Άρης Καβατζίκης.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε σήμερα: «Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα για την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα… Αγαπημένε μου, γλυκέ μου Άρη, σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό.

Δεν έμεινα στο δικό μου, το δικό μου το ξέρω. Άκουγα τον Γρηγόρη που έλεγε διάφορα πράγματα, ότι κρυβόταν κλπ… Και σκεφτόμουν “αυτό το έχω κάνει εγώ; Ναι! Εκείνο; Ναι! Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά”».