Ελένη Μενεγάκη: Η τοποθέτηση Κουτσογιαννόπουλου και η αποκάλυψη για τις διακοπές

Ελένη Μενεγάκη

Όσα είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για αυτούς που κάνουν τηλεόραση και οι αποκαλύψεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για το περασμένο καλοκαίρι.

Με αφορμή ένα βίντεο με την Μαίρη Μηλιαρέση και τη σημερινή της επαγγελματική ενασχόληση, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση για την τηλεοπτική παρουσίαση. Η Ελένη Μενεγάκη, από την πλευρά της, έκανε στη συνέχεια αποκαλύψεις για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Μπορώ να πω κάτι; Έχει να κάνει με το «επάγγελμα» της τηλεόρασης, το οποίο είναι πάρα πολύ ασαφές. Δεν υπάρχει δουλειά στην τηλεόραση, υπάρχουν ειδικότητες. Μην κοιτάς τη δική σου περίπτωση», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. «Εγώ το πέτυχα πάνω που ξεκινούσε, γι’ αυτό», διευκρίνισε η Ελένη Μενεγάκη και ο συνεργάτης της συνέχισε αναφέροντας τα εξής:

«Τι σημαίνει η δική σου δουλειά; Ότι έχεις φτιάξει με τη δική σου προσωπικότητα ένα πόστο το οποίο δεν αντικαθίσταται εύκολα. Εσύ είσαι εσύ και κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά τυχαίνει να την κάνω και στην τηλεόραση. Ο άλλος κάνει μια άλλη… Δεν υπάρχει είμαι στην τηλεόραση και δουλεύω στην τηλεόραση. «Φέτος γιατί δεν με πήραν; Θα με πάρουν του χρόνου»; Τι δουλειά κάνεις; Αυτό έχει σημασία. Ή τι χώρο δημιουργείς με το ταλέντο σου, με το ρεπορτάζ σου, τι σε ξεχωρίζει, για ποιο λόγο είσαι εδώ».

Κάπου εκεί, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την επιλογή του Γιώργου Αλκαίου να μένει μόνιμα στην Μήλο, αποκάλυψε για το περασμένο καλοκαίρι: «Πάρα πολύ ωραίο το ξενοδοχείο του Γιώργου Αλκαίου στην Μήλο, εγώ έμεινα φέτος το καλοκαίρι. Είχαμε πάει στη Μήλο για μερικές μέρες γιατί είχαμε καλούς καιρούς φέτος στο Αιγαίο και πήραμε αέρα λίγο. Είπαμε να πάμε μέχρι τη Μήλο την φανταστική, έμεινα και στο ξενοδοχείο του και πέρασα πάρα πολύ ωραία κι εγώ και τα παιδάκια μου, που είναι πάνω στο νερό. Αλλά γενικώς, η Μήλος έχει υπέροχες θάλασσες και είναι πάρα πολύ ωραία να την γυρνάς γύρω γύρω, πάνω κάτω, παντού. Δεν είναι για να μένεις σε ένα σημείο.

Μιλώντας μαζί του -που δεν θα σας τα πω- μου εξήγησε πώς σκέφτηκε ξαφνικά πριν από κάποια χρόνια ότι «ναι, το επάγγελμά μου είναι αυτό, το αγαπώ, η μουσική δεν πρόκειται να φύγει ποτέ μέσα από την ψυχή μου, αλλά σε εκείνη τη φάση της ζωής μου θέλησα να κάνω αυτό. Εμένα πολύ μου άρεσε που το έκανε. Δεν είναι και ο μόνος».