Ελένη Μενεγάκη: Η πρεμιέρα και ο αποχαιρετισμός σε Χρυσικοπούλου – Καλλιμούκου

«Κλείσαμε την εκπομπή... ε, δεν προλάβαμε να βγάλουμε Σαββατοκύριακο».

Πρεμιέρα στα λευκά -το αγαπημένο της χρώμα- και με κοντινό πλάνο έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη. Μετά από ένα καλοκαίρι εξελίξεων τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την ίδια, η παρουσιάστρια είπε στην έναρξη της εκπομπής της:

«Τι ήταν να κάνουμε αυτόν τον ωραίο αποχαιρετισμό στο τέλος Ιουνίου, αυτή την υπέροχη Παρασκευή. Κλείσαμε την εκπομπή… ε, δεν προλάβαμε να βγάλουμε Σαββατοκύριακο. Μεγάλες αλλαγές. Το ζήσαμε και αυτό. Σημασία έχει ότι σήμερα είμαστε και πάλι μαζί που περισσότερο από ποτέ κι εμείς την έχουμε ανάγκη κι εσείς το ίδιο». 

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους συνεργάτες της, τους τρεις γνώριμους… Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα και Κατερίνα Ζαρίφη. Λίγα λεπτά αργότερα αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντνωία Καλλιμούκου, λέγοντας τα εξής:

«Θέλω να στείλω όλη μου την αγάπη στην Ελιάνα και στην Αντωνία, στα κορίτσια μας που μαζί ξεκίνησαν, τόσο γλυκά πλάσματα, μια υπέροχη τριετία που περάσαμε κοντά τους, δέσαμε τόσο γρήγορα κι ενώ δεν είμαστε φέτος μαζί εξακολουθούμε να είμαστε σαν να είμαστε μαζί. Θέλω να ευχηθώ και στις δύο καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα. Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε πάρα πολύ καλά και γιατί το αξίζουν και γιατί δεν γίνεται να μη γίνει. Εμάς μας λείπουν αλλά φαντάζομαι ότι θα τις δούμε από κοντά στον ελεύθερο χρόνο που θα έχουν». 

https://www.youtube.com/embed/sHbX23OeU1A