Ελένη Μενεγάκη: Η on air αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο – «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα»

Ελένη Μενεγάκη

"Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στην μοναδική στιγμή που μαγείρεψε ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη απόψε μέσα από την εκπομπή της.

«Εγώ περιμένω πότε θα πάμε χειμώνα με τον αντρούλη μου στην Άνδρο, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, γιατί μου αρέσει να μπω στην κουζίνα, να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα. Τρελαίνομαι. Ξέρεις τι έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή; Όπως ο Μάκης δεν ξέρει να βράζει ούτε ένα ρύζι… Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε”.

Θεωρώ πως όταν ο ένας από τους δυο αγαπά την μαγειρική, ο άλλος κάπως επαναπαύεται καλύτερα και αφήνει χώρο και αυτός που μαγειρεύει δεν θέλει άλλον μέσα στην κουζίνα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ήταν στην κουζίνα.