Ελένη Μενεγάκη: «Η Λάουρα δεν θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά, το λέω και τώρα σε όλους σας»

Ελένη Μενεγάκη

«Δεν αποφασίζω εγώ πια, αποφασίζει η ίδια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Για τη χθεσινή δημόσια εμφάνισή της μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, μίλησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην 18χρονη κόρη της, τη Λάουρα, δηλώνοντας πως η ίδια δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της.

«Στη χθεσινή μου βόλτα στους MI-RO μαζί με τον Άγγελο, μου φαινόταν τόσο περίεργο ότι πήγαινα με το παιδί μου. Ρώτησα τρία παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου, με σειρά “παιδί μου, θες να έρθεις μαζί με τη μαμά σου;”. Τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο, πάω στο επόμενο και μετά πήγα στο τρίτο που μου είπε ναι.

Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα. Νομίζω ότι θα μου έλεγε “ναι, μανούλα”. Τον ρώτησα τον Άγγελο, του είπα ότι εκεί που θα πάμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε. Και μου είπε… κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια για την κόρη της, Λάουρα: «Προχθές κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη, που είναι 18 χρονών, και με ρώτησαν από περιοδικό “μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα πια που είναι 18;”. Και τους είπα όχι, η Λάουρα δεν θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά. Και το λέω και τώρα σε όλους, σας ζητώ συγγνώμη, τώρα πια για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια.

Μάλιστα, μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά, να μην μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερη σε δημόσιο χώρο;”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας για μια δουλειά κι εμφανίστηκαν φωτογράφοι κι έπαθε πανικό. Και μου είπε “εγώ δεν θέλω να υπάρχει το πρόσωπό μου”. Και καλά κάνει».