Ελένη Μενεγάκη – Η καλεσμένη στο γάμο του Ντάνου που την ξάφνιασε: «Δεν περίμενα να την δω εκεί»

Ελένη Μενεγάκη

«Το ότι έκανε έναν πολύ ανοιχτό γάμο σε μία τέτοια δύσκολη δικιά του στιγμή, λόγω της μητέρας του, ήταν ένα ξάφνιασμα», λέει η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση μιλούσαν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι ο γάμος έγινε σε μια περίοδο που ο Ντάνος περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω της μητέρας του, ενώ μίλησε και για την παρουσία της Άντζελας Γκερέκου.

«Ας πούμε την κυρία Γκερέκου δεν περίμενα να τη δω. Δεν μας έχει συνηθίσει ότι εύκολα θα τη δεις σε κάποιο κοινωνικό κάλεσμα. Όχι ότι η γυναίκα δεν έχει κοινωνική ζωή, αλλά δεν την περιμένεις», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης: «Εμένα αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι ότι τόσα χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε μας είχε συνηθίσει στο να θέλει πολύ να μπαίνουμε μέσα στην προσωπική του ζωή, το ότι έκανε έναν πολύ ανοιχτό γάμο σε μία τέτοια δύσκολη δικιά του στιγμή, λόγω της μητέρας του, ήταν ένα ξάφνιασμα».