Ελένη Μενεγάκη: Η απορία της μετά την συνέντευξη του Άνθιμου Ανανιάδη

Ελένη Μενεγάκη

Η απίστευτη ιστορία του Γρηγόρη Γκουντάρα με αφορμή την ερώτηση της...

Η συνέντευξη του Άνθιμου Ανανιάδη στον Κώστα Μιναρετζή σχολιάστηκε τόσο από την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» όσο και από της ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, με την ίδια την παρουσιάστρια να θέτει ένα ερώτημα που προέκυψε από το απόσπασμα που είδαν. Αφορμή το ρήμα «εξοικονομεί» που χρησιμοποιούσε συνεχώς ο Άνθιμος Ανανιάδης χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάποιο νόημα.

[dfp_ads id=236982]

«Να ρωτήσω κάτι παιδιά; Μετά από 25 χρόνια που είμαι και εγώ στην τηλεόραση, αλλά μιας και βγήκε από το θέμα… «Όταν ο παρουσιαστής καταλάβει ότι κάτι δεν βγάζει νόημα, πιστεύετε ότι πρέπει πολύ χαλαρά να το «περάσει», δηλαδή να διορθώσει τη λέξη εκείνος για να το καταλάβουν όλοι καλά τι θέλει να πει ή καλύτερα να μείνει σιωπηλός μέχρι να τελειώσει και να μπει σε κάτι άλλο;» ρώτησε η παρουσιάστρια και η ομάδα της τοποθετήθηκε, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να έχει κι αυτός να προσθέσει μια ιστορία:

«Έχω βιώσει εμπειρία πριν από καμιά 20αριά χρόνια με πολύ γνωστό τραγουδιστή, που μπήκα στο καμαρίνι, ξυρίστηκε μπροστά μου χωρίς αφρό. Άρχισα να κάνω τις ερωτήσεις, δεν μου απάντησε σε καμία, μου έλεγε άλ΄αντ’ άλλων. Καμία επαφή με την ερώτηση. Δεν τον διέκοψα ποτέ. Δεν βγήκε το θέμα ποτέ. Αλλά δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να τον διακόψω γιατί ήξερα.

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε:«Με προβληματίζει, πως πρέπει χωρίς να φέρεις σε δύσκολη θέση τον άλλον, όχι αν πει μια λάθος λέξη, γιατί όλοι επάνω στο λόγο θα κάνουμε λάθος, άλλο αυτό. Εδώ… «εξοικονομεί, εξοικονομεί…», μα δεν καταλάβαμε τίποτα τι ακριβώς ήθελε να πει. Οπότε επειδή το ανέφερε πολλές φορές, αναρωτιέμαι με πόση ευγένεια απλά το διορθώνεις εσύ χωρίς να τον φέρεις σε δύσκολη θέση.»