Ελένη Μενεγάκη για Πάτρα: «Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Ελένη Μενεγάκη

«Σαν να παρακολουθούμε ένα έργο, ένα σίριαλ σε συνέχειες και να λέμε τι άλλο θα δούμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με την τροπή που έχει πάρει το θρίλερ της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της. Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και όπως είπε και η παρουσιάστρια του Mega είναι «σαν παρακολουθούμε ένα σίριαλ».

«Θα ήθελα λίγο να καταλάβω πως είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε σχεδόν αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο που γίνεται εδώ, δίπλα μας. Πως είναι δυνατόν, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει και δεν ξέρω εάν αυτός πρέπει να είναι ψυχολόγος ή οτιδήποτε.

Οι περισσότεροι να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση με έναν τρόπο, γιατί οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μιλούν… Σαν να παρακολουθούμε ένα έργο, ένα σίριαλ σε συνέχειες και να λέμε τι άλλο θα δούμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης: «Δεν είναι τυχαίο αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση, πραγματικά θα ήθελα να έχω απαντήσεις, πως είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσο πολύ ζεστά, βήμα βήμα, να περιμένουμε να ακούσουμε τη κάθε νέα εξέλιξη, ενώ βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε δεν μας κάνουν καλό, μας κάνουν κακό. Σφίγγεται όχι η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι! Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε!».