Ελένη Μενεγάκη για Μουτσινά, Σεφερλή και ΣΚΑΙ: «Αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα, αλλά δεν νομίζω»

Ελένη Μενεγάκη

Δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Για την ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή από τον ΣΚΑΙ μιλούσαν στον αέρα του Mega, με την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της να εκφράζουν ο καθένας την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα.

«Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Δεν είναι περίεργο που δεν έχει ανακοινωθεί ο Χρήστος (Φερεντίνος), περίεργο και πρωτοφανές είναι που ανακοινώθηκε ο Σεφερλής πριν το τέλος του τελευταίου δευτερολέπτου που θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1. Εγώ, αν ήμουν ΑΝΤ1… Αλλά δεν είμαι! Είπα να σταματήσω τώρα, γιατί αυτά πληρώνω!», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά: «Εννοείς ότι ένα κανάλι δεν ξέρει, αν έχεις πρόθεση να μην συνεχίσεις, δυόμιση μήνες πριν κλείσει η σεζόν; Εγώ φαντάζομαι, σε όλους συμβαίνει αυτό, όταν είναι η τελευταία σου χρονιά, το ξέρεις αν σε θέλουν ή δεν σε θέλουν. Έχεις κάνει κουβέντα, οι δύο μεριές έχουν κάνει κουβέντα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν μπορείς να ελέγξεις το ότι ανακοινώθηκε στον αέρα. Κι επειδή είχαν έτοιμη την ανακοίνωση του Μάρκου, είχαν όντως κλείσει, έσπευσαν να το κάνουν. Αν με ρωτάς, και επικοινωνιακά είναι σφάλμα διότι θαμπώνεις και λίγο την έλευση του Μάρκου Σεφερλή. Συζητάμε δηλαδή για τον Μουτσινά και χάνεται ο θρίαμβος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, της έλευσης του Μάρκου στο κανάλι του Φαλήρου. Την επισκιάζει!».

Ε.Μ.: Μπορεί να μιλάγανε μαζί του δυο χρόνια και τώρα να τους προέκυψε και οι άνθρωποι να χάρηκαν.

Δ.ΟΥ.: Δεν μπορούν να περιμένουν μια μέρα;

Ε.Χ.: Τι παρόρμηση είναι αυτή;

Ε.Μ.: Έρχεται ένας άνθρωπος στο κανάλι, ο Μάρκος είναι.

Ε.Χ.: Κόβουν τούρτες, ανοίγουν σαμπάνιες.

Ε.Μ.: Αλήθεια; Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αθώο το μυαλό μου, αλλά αυτό αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα. Δεν νομίζω όμως.