Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Με έναν άνθρωπο που λατρεύω και το σκέφτομαι»

Ελένη Μενεγάκη

"Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί", εξομολογείται η Ελένη Μενεγάκη,

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους συνεργάτες της, τι είναι αυτό που της ζητά χρόνια ο Μάκης Παντζόπουλος αλλά η ίδια δεν υποκύπτει.

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, αν και της αρέσουν τα ταξίδια, δε μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες, ακόμα και αν είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο.  Κάτι που ο σύζυγός της τής το ζητάει από την πρώτη μέρα που είναι μαζί.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Εγώ δεν μπορώ…

Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω και το σκέφτομαι, δε μπορώ να πω ότι ξεκινάω και γνωρίζω την Ευρώπη όλη, δεν μπορώ!…» είπε η Ελένη Μενεγάκη.