Ελένη Μενεγάκη για MAD VMA 2022: «Λέω δεν είναι δυνατόν, ένιωσα άβολα»

Ελένη Μενεγάκη

"Γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωριόμουν" ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Για τον καυγά που ξέσπασε στα MAD VMA 2022 μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της, αναφέροντας πως έμαθε το πρωί όλα όσα έγιναν.

«Δεν ήξερα κάτι. Όπως ξέρετε δεν μιλάω με κανέναν τα βράδια, ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το πούμε το πρωί. Το πρωί το έμαθα, που άνοιξα την τηλεόραση κι έλεγα τι έγινε. Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο κι αυτήν τη γιορτή… Τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω.

Δεν δημιουργούν ωραία εικόνα για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνα. Το έβλεπα σήμερα και λέω δεν είναι δυνατόν. Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα… Εμείς δεν θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δεν θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους… Γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωριόμουν. Κατέβαζα τα μάτια. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό. Ας είναι αυτή η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο κι ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτές τις στιγμές που τις θέλουμε όλοι κι ας αφήσουμε πίσω αυτά τα συμβάντα. Εύχομαι να μην τα ξαναδούμε» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.