Ελένη Μενεγάκη: Γι’ αυτόν τον λόγο «έκλεισε» τα social media όλο το καλοκαίρι

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε γιατί απείχε από τα social media κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής εβδομάδας, και οι δύο γυναίκες κάθισαν στον καναπέ για μια χαλαρή κουβέντα που τα είχε όλα. Με αφορμή, λοιπόν, μια αναφορά που έκανε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για τον λόγο που απείχε από τα social media κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και ανέφερε:

«Αυτό που λες κλείνω τα social… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».