Ελένη Μενεγάκη: Φινάλε με συγκίνηση και πολλά ευχαριστώ

Πότε επιστρέφει για τη νέα σεζόν; Δείτε όλα όσα είπε!

Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε και η Ελένη Μενεγάκη. Ο αποχαιρετισμός έγινε σε δύο φάσεις λόγω έκτακτης επικαιρότητας. Η Ελένη είχε να πει πολλά ευχαριστώ και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά ήταν άλλη μια υπέροχη χρονιά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση πια, από τις πιο παλιές, παμπάλαιη, αλλά κάθε χρόνο ζω μαζί με τους συνεργάτες μου την ίδια αγωνία, σαν να ξαναχτίζουμε τη σχέση μας από την αρχή κάθε Οκτώβρη. Βεβαίως, τα Χριστούγεννα καλμάρω και όλα πάνε κατ' ευχήν. Ότι έχουμε φτιάξει, το έχουμε φτιάξει μαζί και με τον ίδιο στόχο θα επανέλθουμε μαζί από την επόμενη σεζόν. Θα προχωρήσουμε μαζί να δίνουμε κουράγιο εμείς σε σας κι εσείς σε μας. Ραντεβού λοιπόν, τέλος Σεπτέμβρη, εκεί την πρώτη Δευτέρα. Μέχρι τότε να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, γιατί αν αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας μπορούμε μετά να δώσουμε αγάπη και σε όλους τους άλλους».

Μετά τις διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη είπε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της εκπομπής γιατί πραγματικά τα δώσανε όλα! Και όλο τον κόσμο που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή, είμαστε πολλοί περισσότεροι από όσο φαντάζεστε, πολλοί είμαστε πολλά χρόνια μαζί, με κάποιους άλλους λιγότερα, πάντα κάποιοι φεύγουν κάποιοι έρχονται -ποτέ δεν είναι εύκολο αυτό. Οι σχέσεις που χτίζουμε και μέσα από τη δουλειά ακόμα είναι σχέσεις αληθινές και σχέσεις που έχουν βάθος. Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τις ψυχές που έχουν καταθέσει όλοι μου οι συνεργάτες»!

Δακρυσμένη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, λέγοντας: [Σας αγαπάω και πολύ πολύ θα χαρώ όταν θα ξαναέρθει η στιγμή να είμαστε όλοι μαζί μαζεμένοι εδώ, εμείς κι εσείς. Καλή συνέχεια στο πρόγραμμα του Alpha και καλό καλοκαίρι»!

https://www.youtube.com/embed/Qanh8DKPtGo