Ελένη Μενεγάκη: Έπεσε κάτω από την προσωπική αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου!

«Θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζεις -ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το γνωρίζουν- και σε αφορά άμεσα». - «Ας πεθάνω τώρα να τελειώνουμε».

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε για πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι συνηθισμένη. Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, ο δημοσιογράφος φρόντισε να κάνει μια αποκάλυψη στην παρουσιάστρια που την άφησε ξερή!

«Θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζεις -ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το γνωρίζουν- και σε αφορά άμεσα. Η πρώτη δημοσίευση κειμένου μου αφορούσε σε μία επιστολή που δημοσίευσε τότε το ΕΘΝΟΣ και η οποία ασκούσε κριτική στην εκπομπή που είχες κάνει στο Θωρηκτό Αβέρωφ», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος και η Ελένη έπεσε στον καναπέ φωνάζοντας: «Ας πεθάνω τώρα να τελειώνουμε».

«Το 1995, την πρώτη μου χρονιά στον «Πρωινό Καφέ» είχαμε φιλοξενηθεί την 28η Οκτωβρίου στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Τότε έγινε ένα τεράστιο θέμα, γιατί μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα να φιλοξενηθεί εκεί. Αυτό που μπορώ να σου πω μετά από 21 χρόνια, είναι ότι είχαμε πάρει άδεια γι' αυτό. Δεν ανεβήκαμε πάνω μόνοι μας. Καλά τα κατάφερες, κι εσύ με κοπάνισες τότε. Εγώ γιατί μπορεί να είχα στοχοποιηθεί;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο κι εκείνος απάντησε: «Γιατί έκανες κάτι τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για το διαφορετικό».

https://www.youtube.com/embed/UxPX0hbMMzs