Ελένη Μενεγάκη: «Έπαθα πλάκα! Να σηκώνομαι να μπαίνω στη θάλασσα και…»

Ελένη Μενεγάκη

Τα σχόλια από την Ελένη Μενεγάκη για την... παρέα του Σαββατοκύριακου.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Ελένη Μενεγάκη από το Σαββατοκύριακο της στην Άνδρο έκλεψαν τις εντυπώσεις, αυτή τη φορά λόγω της ξεχωριστής της παρέας. Ένας κύκνος γυρόφερνε την παρουσιάστρια και εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει μαζί του, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια τους.

Πολλοί πάντως φαίνεται πως δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας αυτές τις εικόνες και έσπευσαν να ρωτήσουν την Ελένη Μενεγάκη αν οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες.

[dfp_ads id=236982]

«Ξέρεις πόσοι με ρώτησαν από αυτούς που με ξέρουν «ρε Ελένη μήπως είναι photoshop;» Λέω «δεν είμαστε σοβαροί και ξέρετε ότι η παραλία μας έχει και κύκνους»! Δεν είναι δικοί μας βέβαια. Δεν ξέρω, είναι της Άνδρου. Φεύγουν από την χώρα, ανεβαίνουν από τα ποτάμια έρχονται από τη θάλασσα παραλία. Ακόμα είναι ήσυχα και κάθονται οι κύκνοι, μόλις αρχίσει και πλακώνει κόσμος – που εκεί είναι και δύσκολο να έρθει πολύς κόσμος, ποιος να έρθει αφού σπάνε τα αυτοκίνητα- μόνο όταν μαζευτούν πολλοί αυτά φεύγουν» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εντυπωσιάστηκε επίσης από την παρέα που είχε: «Έπαθα πλάκα! Να σηκώνομαι να μπαίνω στη θάλασσα και να είναι δίπλα μου! Έχω φωτογραφίες χιλιάδες! Τρελάθηκα!».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!