Ελένη Μενεγάκη: Έκανε πρεμιέρα με φόρα και… με το δεξί

Ελένη Μενεγάκη

"Φέτος, δεν ξέρω γιατί, δεν νιώθω άγχος, νιώθω συγκίνηση, μια γλυκιά προσμονή και πολλή αγάπη".

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε τελευταία στην μεσημεριανή τηλεοπτική αρένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά μπήκε με φόρα και γρήγορους ρυθμούς. Φέτος, η παρουσιάστρια έσπασε την παράδοση και βγήκε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

“Γεια σας φίλες και φίλοι! Αγάπη πολλή σε όλους σας! Αγάπη, αισιοδοξία και μεγάλα χαμόγελα! Μπορεί να μπήκαμε τελευταίοι, αλλά μπήκαμε με τη φόρα την καλή, την γερή, εκείνη που μας μεταδίδετε και εμείς σας την προσφέρουμε απλόχερα πολλά χρόνια τώρα! Μου λείψατε πολύ και το λέω γιατί συνήθως όταν είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και ξεκουραζόμαστε, δεν κάνουμε σκέψεις επιστροφής. Φέτος, δεν ξέρω γιατί, δεν νιώθω άγχος, νιώθω συγκίνηση, μια γλυκιά προσμονή και πολλή αγάπη. Με το καλό να ξεκινήσουμε, με το δεξί!”, είπε η Ελένη Μενεγάκη στον πρόλογό της.

Τον πρώτο άνθρωπο που καλωσόρισε στο πλατό ήταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μετά από χρόνια θα έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στην εκπομπή. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στους υπόλοιπους συνεργάτες της, στο τραπέζι. Μαζί της φέτος θα είναι οι: Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Εύη Φραγκάκη, Τάσος Τεργιάκης.