Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω μία τέτοια δήλωση μετά από 30 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά»

Ελένη Μενεγάκη

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βιοπορίζονται, αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν το κάνουν μόνο επειδή πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν" ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τις δηλώσεις που έκανε σε χθεσινή εκδήλωση η Δούκισσα Νομικού και ανέφερε ότι θα μπορούσε να πει πως έχει κρεμάσει τα παπούτσια σε σχέση με την τηλεόραση.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βιοπορίζονται, αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν το κάνουν μόνο επειδή πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν. Εγώ δεν μπορώ να κάνω μία τέτοια δήλωση μετά από 30 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, επιτυχημένα και όμορφα χρόνια. Δεν μπορώ να το πω αυτό, αλλά ακούω και καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι μπορεί να το κάνουν για αυτό» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Παρακάτω συνέχισε: «Ρε παιδιά αποκλείεται να είσαι απ’ έξω και να λες τι ωραία που είναι η καθημερινότητά μου. Πέρασα κάποια καρδιοχτύπια, πιέστηκα πολύ και δεν υπάρχει λόγος. Έτσι όπως βλέπω την κατάσταση και πολλές φορές πλακώνονται και δημιουργούνται καταστάσεις γιατί να είμαι εκεί αφού σε αυτήν τη φάση νιώθω καλά που δεν είμαι; Πόσο χρονών είναι η Δούκισσα; Και σε πέντε χρόνια να πει ότι μπαίνω…»