«Η Ελένη Μενεγάκη έγινε στην πορεία όμορφη… Ακατανόμαστη»!

Ελένη Μενεγάκη

"Δε βαριέσαι ρε κούκλα μου τόσα χρόνια τον εαυτό σου να τον βλέπεις ίδιο";

Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μάτσες Μούτσες και από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ήταν για την Ελένη Μενεγάκη. Πρόσφατα, ο γνωστός σχεδιαστής είχε κάνει μια δήλωση δίχως προηγούμενο για την παρουσιάστρια, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Τόση αγραμματοσύνη σε τόσο κοντή γυναίκα με μεγάλο πρόσωπο είναι πάρα πολύ σπάνιο! Αυτή έχει βραβείο Γκίνες. Είναι αμόρφωτη, αγράμματη, τυχερή, πολύ εργατική και άπληστη».

Δείτε τη δήλωση του Νίκου Αποστολόπουλου

[dfp_ads id=236982]

«Η Ελένη Μενεγάκη έγινε στην πορεία όμορφη. Εγώ δεν τη θεωρώ όμορφη. Είναι σταρ αλλά εγώ δεν τη θαυμάζω. Αν συναντιόμασταν και μου μιλούσε θα της μιλούσα κι εγώ. Ως τηλεθεατής θα έλεγα σε πολλούς ανθρώπους να προσπαθήσουν να είναι ο εαυτός τους, γιατί στην τηλεόραση το 99% δεν είναι ο εαυτός τους. Είναι όλες οι γυναίκες ξανθές, με σορτσάκια, ψιλοτάκουνα, αμόρφωτες, χασκογελάνε, ίδιες, βαρετές! Δεν σημαίνει ότι δεν τις συμπαθώ ή ότι δεν είναι καλά κορίτσια, αλλά δεν έχω δει κάτι εξαιρετικό», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Στην πορεία της κουβέντας, ο σχεδιαστής ανέφερε: «Δε βαριέσαι ρε κούκλα μου τόσα χρόνια τον εαυτό σου να τον βλέπεις ίδιο; Με είπε ακατανόμαστο και τη λέω κι εγώ ακατανόμαστη». Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποια παρουσιάστρια εννοούσε, ωστόσο, ήταν η Ελένη Μενεγάκη αυτή που δεν ήθελε να πει το όνομά του πριν μερικούς μήνες στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια πρωτοφανή «έκρηξη» για το παιδί: «44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα…»