Ελένη Μενεγάκη: «Έχει να κάνει με την εποχή, πολλές φορές λέω ότι δεν πιστεύω να είπες κάτι που δεν πρέπει να πεις»

Ελένη Μενεγάκη

"Η εποχή έχει τρέξει πιο γρήγορα από ότι κάποιοι άνθρωποι έχουμε προλάβει -εκτός από τα πολύ σωστά και γνωστά πράγματα που έχουν αλλάξει- κάποια άλλα είναι μήπως το παραψειρίζουμε;" είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης για το θέμα των τελευταίων ωρών με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι της «Πάμε στον Άδωνι».

«Ήθελα να δω πως το βλέπουμε εμείς που είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, πως το σκέφτεται ο καθένας. Νομίζω ότι έχει να κάνει και λίγο με την εποχή που έχει μεγαλώσει ο καθένας. Ίσως αν είχαμε 18άρικα παιδιά, νεαρά, πολλές φορές λέω ότι δεν πιστεύω να είπες κάτι που δεν πρέπει να πεις. Η εποχή έχει τρέξει πιο γρήγορα από ότι κάποιοι άνθρωποι έχουμε προλάβει -εκτός από τα πολύ σωστά και γνωστά πράγματα που έχουν αλλάξει- κάποια άλλα είναι μήπως το παραψειρίζουμε; Μήπως δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αν είχαμε δύο 18χρονα μπορεί να έλεγαν ναι να βγούμε και να κάνουμε. Θέλω να πω ότι είναι η εποχή τους κι έτσι έχουν γεννηθεί, έτσι τα έχουν ακούσει και δεν το έχουμε ακούσει κάπως διαφορετικά τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα κι είναι σε πιο νεαρή ηλικία από εμάς. Εμείς έλα πάμε στον Άδωνη για καφέ» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.