Ελένη Μενεγάκη: «Δεν παύω να είμαι αυστηρή με τους συνεργάτες μου»

«Θέλω να γίνονται τα πράγματα έτσι όπως πιστεύω εγώ ότι είναι σωστό»...

Με αφορμή μια διαφημιστική καμπάνια, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη -κάτι που κάνει σπάνια- και μίλησε για την επαγελματική της πορεία, τους συνεργάτες της και την τύχη…

«Είμαι πολύ τυχερή που κάνω μία δουλειά που μου αρέσει πάρα πολύ και είμαι διπλά τυχερή που έχω καταφέρει να την κάνω έτσι όπως ακριβώς εγώ πίστευα ότι μου πάει και να μου βγει σε καλό. Το να σου εμπιστεύονται τη δουλειά τους και τον τρόπο που θα τον χειριστείς να είναι τελείως δικό σου κομμάτι, είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά γιατί έχω φέρει τη δουλειά επάνω μου. Την κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι δεν βγαίνει έξω από την προσωπικότητά μου. Κάνω κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα».

«Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου, τα παιδιά μου, οι δικοί μου άνθρωποι και το άλλο είναι η οικογένεια της δουλειάς μου γιατί οικογένεια είναι και αυτή. Με τον περισσότερο κόσμο συνεργάζομαι πάρα πολύ καιρό, δένομαι μαζί τους -αυτό δε σημαίνει ότι παύω να είμαι αυστηρή ή να μη θέλω να γίνονται τα πράγματα έτσι όπως πιστεύω εγώ ότι είναι σωστό. Όμως αγαπάω και τα δύο αυτά κομμάτια της ζωής μου πάρα πολύ, προσπαθώ να κλέψω από το ένα και να δώσω στο άλλο και τούμπαλιν. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω πολύ καλά και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το κάνει και το κάνει».

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άτομο, αλλά ποτέ δεν κάθισα πάνω σε αυτό. Εξακολουθώ να δουλεύω πολύ να λειτουργώ πολύ με το ένστικτό μου, να ψάχνομαι, να πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους -δεν μπορεί κανείς να κάνει μόνος του, πιστεύω στις ομάδες. Ίσως πάντα χρειάζεται ένας μικρός μαέστρος που να βάζει όλη την ομάδα να λειτουργήσει σωστά και να την παροτρύνει με κάποιο τρόπο».

//www.youtube.com/embed/8bWvYLbOCEU

Διαβάστε ακόμα:

Καλημέρης: «Η μετακίνηση της Μενεγάκη το μεσημέρι ήταν προσωπική επιμονή του…»