Ελένη Μενεγάκη: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το θέμα του διαζυγίου μας έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Κλάταρα»!

Δείτε το βίντεο!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια, από τον χωρισμό της και μετά:

«Ήταν τόσο έντονο από παντού. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω σε κανέναν. Άλλωστε δεν βρίσκεις και άκρη. Όταν βάλλεσαι από παντού δεν υπάρχει κάπου να πιαστείς. Αυτό που λέμε μια γωνιά να ακουμπήσω.» «Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει. Είδα τα πράγματα με άλλο μάτι. Πίστευα πως έχω περάσει αυτά που ήταν να περάσω. Τα τελευταία τρία χρόνια είδα παραπάνω από όσα περίμενα να δω. Η αλήθεια είναι ότι κλάταρα. Και από θέμα υγείας. Παρόλα αυτά έβγαινα και έκανα εκπομπή. Έλεγα δεν την βγάζω φέτος, αλλά μου κάνανε πρόταση να συνεχίσω. Μετά από ένα εξάμηνο απάντησα.»

Η μεγαλύτερή της ανασφάλεια;

«Φοβόμουν για τα παιδιά. Για τον εαυτό μου τι να φοβάμαι ; Όλα τα πράγματα κάνουν έναν κύκλο. Πονάς. Αλλά όλα στη ζωή ξεπερνιούνται κάποια στιγμή. Χάνεις έναν άνθρωπο και το συνηθίζεις…». 

«Γίνονται πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το διαζύγιό μου με τον Γιάννη»

«Σοκαρίστηκα όταν άκουσα τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει ότι τα έχασε όλα. Το θεωρώ πολύ δύσκολο για έναν άντρα να βγαίνει να το λέει. Έτσι το σκεφτήκαμε και εμείς και το κάναμε με την ανακοίνωση για να μη γίνει μεγάλο θέμα. Έτσι το σκεφτήκαμε. Και έγινε μεγάλο θέμα. Παραέγινε…»!

«Ο κόσμος πώς το πήρε νομίζεις»;

«Στεναχωρήθηκαν πολύ. Διχάστηκαν αρκετά. Κάποιοι ήταν αμετακίνητοι, την αγκαλιά τους την ένιωθα συνεχώς. Σήμερα νομίζω ότι είμαστε ξανά εκεί που είμασταν και πρώτα. Εγώ κυνηγήθηκα πολύ. Ο κόσμος όταν όλοι κάποιον τον «βαράνε», θέλουν να είναι κοντά του. Θες επειδή τον λυπούνται…»

«Έμεινα πολύ καιρό κλειδωμένη στο σπίτι μου. Με φόβο, να μη βλέπω περίπτερα, περιοδικά. Μου πήρε πολλούς μήνες μέχρι να πάω μια βόλτα…».

Για τη διακοπή των σχέσεων με Βανδή – Μπαλατσινού

«Με τη Δέσποινα, απλά χαθήκαμε. Δεν έχει γίνει κάτι, πραγματικά.  Με τη Τζένη είναι άλλη περίπτωση τελείως. Είχε να κάνει οικογενειακώς με κάποια θέματα που αφορούσε εμένα και το πως χειρίστηκαν ορισμένα θέματα. Τότε είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ…».

«Χειρίστηκαν άκομψα για μένα, τη σχέση που είχαμε, έβαλαν πιο πάνω το κομμάτι να πουλήσουν περιοδικά. Εγώ, δεν αισθάνθηκα ότι τους κρέμασα…»

«Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο, όταν έμαθα για το θέμα της ΙΜΑΚΟ…». Αισθάνθηκα την ανάγκη να του στείλω ένα μήνυμα. Δεν ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο, μου φάνηκε άκομψο.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Διαβάστε ακόμα:

Το φιλί της Αγλαΐας Λάτσιου στην Ελένη

Οι απορίες της Ελένης για το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός

H Ελένη Μενεγάκη στην κηδεία του Κώστα Καρρά