Ελένη Μενεγάκη: Η on air διαφωνία με τον Γιώργο Κιμούλη

Ελένη Μενεγάκη

Τελικά τι ισχύει;

Με μια διαφωνία ξεκίνησε η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιώργο Κιμούλη. Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται τετ α τετ τηλεοπτικά με τον Γιώργο Κιμούλη για να τα πούνε, αλλά εκείνος πως τα έχουν πει ξανά…

[dfp_ads id=236982]

«Ξεκινήσαμε με μια πολύ ευχάριστη διαφωνία, αλλά δεν πειράζει. Του είπα ότι δεν τα έχουμε πει ποτέ. 23 χρόνια είμαι σε αυτή τη ζώνη, εντάξει ήμουν πρωί, μετά μεσημέρι, κάθε μέρα έχω αυτό το ραντεβού. Μου λέει «όχι, τα έχουμε πει». Εσείς που με αγαπάτε και με ξέρετε τόσα χρόνια, με έχετε ξαναδεί να κάθομαι τετ α τετ με τον Γιώργο Κιμούλη; Δεν νομίζω» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ θυμάμαι πάντως ότι τα έχουμε πει. Ίσως ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει; Κάποια πράγματα τα σβήνουμε από τη μνήμη μας για μια περίοδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτό να έχει συμβεί. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ» απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης στην παρουσιάστρια.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση… Ο Γιώργος Κιμούλης έχει βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά έλειπε εκείνη!

Πίσω τον Οκτώβρη του 2015 η Ελένη Μενεγάκη είχε εκφράσει το παράπονο της στον Πέτρο Φιλιππίδη που τότε συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, πως δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ:

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον Απρίλιο του 2015, λίγες μόνο μέρες αφότου η παρουσιάστρια είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της Μαρίνα.