Ελένη Λαζάρου: Η τρυφερή φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κάνει ρεπορτάζ έχοντας στην αγκαλιά το αγοράκι της...

Η Ελένη Λαζάρου, μία από τις πιο αγαπητές δημοσιογράφους του Μega, μετράει πολλά χιλιόμετρα στη δημοσιογραφία. Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Νέα μητέρα, μάχιμη δημοσιογράφος… Πώς συνδυάζονται, άραγε, αυτά τα δύο;

Η παρακάτω συγκλονιστικά τρυφερή φωτογραφία ανέβηκε στα social media μετά την έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει; Η Ελένη Λαζάρου κάνει ρεπορτάζ κρατώντας με το ένα χέρι το μικρόφωνο ενώ με το άλλο αγκαλιάζει το παιδί της!

Η Ελένη Λαζάρου είναι μια από τις πολλές εργαζόμενες μητέρες που δίνουν καθημερινά διπλή μάχη… από τη μία να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους με τους εξοντωτικούς ρυθμούς και από την άλλη να κρατήσουν την οικογένεια τους. Οι ρόλοι είναι πολυδιάστατοι: σωστή επαγγελματίας, μητέρα και σύζυγος. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι αυτό, αποτυπώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στο παραπάνω στιγμιότυπο.