Ελένη Κρίτα: «Έχω περάσει κατάθλιψη, δεν με έβλεπε το σπίτι μου»

Ελένη Κρίτα

"Θεωρείς ότι το έχεις ξεπεράσει γιατί δουλεύεις πολύ, κάνεις διάφορα πράγματα προκειμένου να μην σκέφτεσαι, να μην αισθάνεσαι...", εξομολογείται η Ελένη Κρίτα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στην απώλεια του Μίμη Χρυσομάλλη αλλά και στην απώλεια της νύφης της που τους άλλαξε τη ζωή.

«Εννοείται ότι έχω περάσει κατάθλιψη, είναι ένα πράγμα που κάνει κύκλους. Μετά θεωρείς ότι το έχεις ξεπεράσει γιατί δουλεύεις πολύ, κάνεις διάφορα πράγματα προκειμένου να μην σκέφτεσαι, να μην αισθάνεσαι… Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, με τα μούτρα στις εξόδους, δεν με έβλεπε το σπίτι μου… Μετά να σε ξαναπιάνει από ένα διάστημα…

Καμία σημαντική απώλεια δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Νομίζω μαθαίνουμε να έχουμε αυτούς τους αγαπημένους ανθρώπους μέσα μας και γύρω μας και λίγο συνομιλούμε μαζί τους», εξομολογήθηκε η Ελένη Κρίτα για τον Μίμη Χρυσομάλλη.

«Με την εγγονή μου πάντα ήμασταν αγαπημένες… αλλά το να ζεις με έναν νέο άνθρωπο σε αναζωογονεί», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κρίτα, αναφερόμενο στο γεγονός ότι μεγαλώνει την εγγονή της, μετά τον θάνατο της νύφης της.