Ελένη Κοκκίδου: «Της λέει: ή με παντρεύεσαι ή αύριο φεύγω για Αμερική»

Ελένη Κοκκίδου

"Της είπε: ή ταν ή επί τας. Τα 'χασε αυτή", περιγράφει για το ζευγάρι η Ελένη Κοκκίδου στον αέρα της ΕΡΤ1.

Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στη «Μουρμούρα» του Alpha, μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία των γονιών της.

«Ο πατέρας μου ήταν άλλος κόσμος. Την κυνήγησε τη μάνα μου για πολλά χρόνια, 5-6. Μέχρι και από φαντάρος της έστελνε γράμματα, «Αρετούλα μου, θα ζήσουμε μαζί», εκείνη όμως δεν ήταν ερωτευμένη», αφηγείται η Ελένη Κοκκίδου.

«Είχε δει τη μάνα μου και είδε τη γυναίκα της ζωής του. Μου το έχει πει ο ίδιος ακριβώς έτσι. Κάποια στιγμή τελείωσε ο πατέρας μου την Ανωτάτη Εμπορική Σχολή και πήρε υποτροφία για την Αμερική και της λέει μια μέρα: κοίταξε, εγώ αύριο φεύγω για Αμερική, εκτός αν μου πεις το ναι», συνέχισε την περιγραφή της η ηθοποιός.

«Της είπε: ή ταν ή επί τας. Τα ‘χασε αυτή. Ήταν και μεγάλη για την εποχή, 27-28. Αυτός ήταν πολύ ωραίος άντρας, πολύ καλό παιδί. Σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή αστραπιαία η μάνα μου και του λέει: από μένα είναι εντάξει αλλά τι θα πει ο πατέρας μου; Κι εκείνος της λέει: τον πατέρα σου ασ’ τον, θα τον αναλάβω εγώ. Και μετά από έξι μήνες τον ερωτεύτηκε», καταλήγει η Ελένη Κοκκίδου για τους γονείς της.