Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική και είπα, θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια για να ζήσεις»

Ελένη Κοκκίδου

"Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι η οπτική μου για τη ζωή" ομολογεί η Ελένη Κοκκίδου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων προβολής της σειράς «μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξενεί απόψε στην εκπομπή του  Τετ – Α – Τετ στον Alpha Κύπρου την Ελένη Κοκκίδου. Η «Βούλα» της «Μουρμούρας» δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη και καθηλώνει όταν αποκαλύπτει ότι έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο.

«Όταν ξύπνησα στην εντατική και κατάλαβα τι έχει συμβεί είπα θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια για να ζήσεις. Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι η οπτική μου για τη ζωή και γέμισα χαρά».

Σύμφωνα με την ίδια και με αυτά που ακούγονται στο τρέιλερ της εκπομπής, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας της δημοφιλούς ηθοποιού προκλήθηκε από την ίδια. «Δεν κοιμόμουνα για χρόνια και το ανοσοποιητικό μου σύστημα έφτασε στο μηδέν». Συγκινεί επίσης η εξομολόγηση της για την οικογένεια της: «αυτό που ήταν τρομακτικό για μένα ήταν το ότι έβαλα τους γονείς μου σ αυτή την περιπέτεια».

Η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει επίσης ότι δεν κατάφερε να κάνει παιδί λόγω διάφορων γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.