Ελένη Κοκκίδου: «Ήμουν παιδί των λουλουδιών, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες»

Ελένη Κοκκίδου

"Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική" τόνισε, μέσα σε όλα, η Ελένη Κοκκίδου

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Alpha Τώρα βρέθηκε η Ελένη Κοκκίδου το πρωινό της Παρασκευής με αφορμή την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα χρόνια που κατά δήλωση της υπήρξε… παιδί των λουλουδιών!

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν παιδί των λουλουδιών από την άλλη όμως πλευρά. Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική. Με το που άρχισα δηλαδή να μεγαλώνω, στα 18 μου, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες πολύ καλά παιδιά με τα μακριά τους μαλλιά και τις κιθάρες τους. Πηγαίναμε στα νησιά, τραγουδάγαμε από Σαββόπουλο μέχρι Rolling Stones και ότι υπήρχε αντισυμβατικό εκείνη την εποχή».

«Εμείς ήμασταν η γενιά που ανακάλυψε τα νησιά και είχε μια σχέση με τα νησιά εμπειρίας και γνωριμίας με τους κατοίκους των νησιών. Δηλαδή πηγαίναμε εκεί και ενσωματωνόμασταν με την κοινωνία εκεί. Τότε την γνωρίζαμε την κοινωνία. δεν υπήρχε αυτό που υπάρχει τώρα και είναι βιογραφικό και έχεις φωτογραφίες από όπου έχεις πάει».

«Ήμασταν τα παιδιά που πήγαμε εκεί στα 18 μας χρόνια και μείναμε άναυδοι με την απλότητα, την αισθητική, την καλοσύνη και την φιλοξενία των κατοίκων των άγονων τότε νησιών που ήταν οι Κυκλάδες» συμπλήρωσε η Ελένη Κοκκίδου στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Alpha.