Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε η Ελένη Κοκκίδου στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής “Νωρίς Νωρίς”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της “Βουλίτσας” που ενσάρκωσε επί 11 χρόνια στη “Μουρμούρα” αλλά και τον νέο της ρόλο στη σειρά “Να με λες Μαμά”.
«Ο ρόλος της Βουλίτσας μου έμαθε να μην παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου, ανακάλυψα μία κωμική φλέβα που δεν ήξερα ότι την είχα. Με έκανε πιο ανάλαφρη γενικώς στη ζωή μου», δηλώνει η Ελένη Κοκκίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν θεωρώ ότι με έχει παγιδέψει αυτός ο ρόλος, εξ ου και υποδύομαι τώρα μια γυναίκα του λαού στη δραματική σειρά του Alpha, η οποία κάποια στιγμή αναγκάζεται να σκοτώσει τον άντρα της, γιατί κακοποιεί την ίδια και το παιδί τους. Είναι μια γυναίκα που θυσιάζεται, δίνει το παιδί της για υιοθεσία για το καλό του», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να προβάλλονται τέτοια θέματα.
«Πρέπει οι άνθρωποι να μιλάνε, όταν ακούνε φωνές από το διπλανό σπίτι, είτε υπάρχουν παιδιά είτε όχι».
«Είμαι γεννημένη για αυτή τη δουλειά, παρατηρούσα από μικρή τους ανθρώπους, είχα αυτή τη “βίδα”. […] Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Διαφορετικά θα καθόμουν σπίτι μου», εξομολογείται η Ελένη Κοκκίδου στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ