Ελένη Καστάνη: Η άγνωστη πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για τον Πρωινό Καφέ

Ελένη Καστάνη

"Εγώ πήγα εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος τελικά επετεύχθη. Πέρασα τέλεια, τους αγάπησα όλους" δηλώνει η Ελένη Καστάνη για την εμπειρία της από το πρωινό του Star.

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Καστάνη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την άγνωστη μέχρι σήμερα πρόταση που της είχε γίνει για τον «Πρωινό Καφέ», την εποχή που επρόκειτο να τον αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη συμμετοχή της ηθοποιού φέτος στο «Breakfast@Star», η οποία έληξε στο τέλος Δεκεμβρίου.

«Εγώ πήγα εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο, ο οποίος τελικά επετεύχθη. Πέρασα τέλεια, τους αγάπησα όλους. Πρέπει να τα επαινέσω αυτά τα παιδιά, τον Ετεοκλή και την Ελένη. Είναι δύο παιδιά που δεν έχουν τίποτα από πίσω, είναι αυτό που βλέπεις. Ένα αληθινό ζευγάρι με οικογένεια, άνθρωποι κανονικοί. Ήταν και ένα κίνητρο» δηλώνει για το πρωινό του Star η Ελένη Καστάνη.

Σε ερώτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το εάν θα το ξαναέκανε ή αν της έχουν γίνει προηγούμενες προτάσεις, η ηθοποιός απαντά:

«Με περιτριγύριζαν χρόνια αυτές οι προτάσεις κι εγώ έλεγα όχι. Σε εποχές που ήταν πολύ πιο χάι, αλλά εγώ θεωρούσα ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα να διανύσω ως ηθοποιός και δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι άσχετο. Όταν μου το είπαν από το Star, γιατί ήμουν πολύ στεναχωρημένη λόγω κάποιων οικογενειακών απωλειών, είπα μήπως είναι η ευκαιρία για να φτιάξει η διάθεσή μου;» προσθέτει.

Μάλιστα, η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε και την άγνωστη μέχρι σήμερα πρόταση, που της είχε γίνει από τον Ant1, στο ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

«Η πρώτη πρόταση που μου είχε γίνει για εκπομπή ήταν από την Άννα Πρετεντέρη, που δεν ζει σήμερα πια. Ήταν να κάνω μία ρουμπρίκα στον «Πρωινό Καφέ», την εποχή που θα ξεκινούσε η Ελένη Μενεγάκη. Και το Mega μετά μου πρότεινε. Είχαν τεστάρει ότι όταν πηγαίνω σε κάποιες εκπομπές κάνω ακροαματικότητα και θα μπορούσε να με δει ο άλλος να σχολιάζω και κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.