Ελένη Καστάνη για Μάρκο Σεφερλή: «Ήμουν σε συζητήσεις που τον «έθαβαν» και έλεγα θα φύγω»

Ελένη Καστάνη

«Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω» είπε η Ελένη Καστάνη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ελένη Καστάνη στο Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τις τρικλοποδιές που έχει δεχθεί η ίδια στην δουλειά της.

Η ηθοποιός δήλωσε πως είναι η μαμά που πίστευε ότι θα γίνει, ενώ της δίνουν συγχαρητήρια για τον γιο της.

Στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή: «Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή το αναγνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν σε συζητήσεις που τον «έθαβαν» και έλεγα θα φύγω. Θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή τον μεγαλύτερο λαϊκό κωμικό που έχει η Ελλάδα. Δεν θα παριστάνω εγώ την αστυνομία του θεάτρου, όπως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο», δήλωσε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πέρασμά της από το πρωινό του Star. Όπως δήλωσε δεν της λείπει, γιατί κουραζόταν πολύ, ενώ το συμβόλαιό της ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο.

«Την Μπέσσυ Αργυράκη δεν την γνωρίζω προσωπικά. Την είδα όταν είχαμε πάει μαζί για δοκιμαστικό για το πρωινό του Star», συμπλήρωσε.

Η Ελένη Καστάνη δεν ζητάει ποτέ δουλειά, κάτι που χαρακτηρίζει ως πρόβλημα, ενώ φέτος δεν είχε καμία πρόταση για σίριαλ. Για την ίδια η σειρά του MEGA «Maestro» ήταν ότι καλύτερο είχε δει στην τηλεόραση.

«Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω», δήλωσε η ηθοποιός.