Ελένη Καστάνη: «Δεν πήγαινα ποτέ το παιδί μου μέσα στα θέατρα»

Ελένη Καστάνη

"Σε αυτές τις δουλειές πρέπει να είναι πραγματικά ταλαντούχα τα παιδιά, γιατί έχουν να ανταγωνιστούν και το όνομα που φέρουν από τον πατέρα ή τη μητέρα τους" δηλώνει η Ελένη Καστάνη.

Με αφορμή τη συνέντευξη του νεαρού ηθοποιού Γιώργου Καφετζόπουλου στο «Breakfast@Star», η Ελένη Καστάνη μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί που είναι γονείς να μην βάλουν άθελά τους το «μικρόβιο» της υποκριτικής στα παιδιά τους, αλλά αυτά να ακολουθήσουν τον δρόμο της Τέχνης μόνο εάν πραγματικά το θέλουν.

«Αυτό είναι το βασικό. Σε αυτές τις δουλειές πρέπει να είναι πραγματικά ταλαντούχα τα παιδιά, γιατί έχουν να ανταγωνιστούν και το όνομα που φέρουν από τον πατέρα ή τη μητέρα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.

«Εγώ στο παιδί μου μόνο τις δυσκολίες της δουλειάς του έλεγα. Άσε που δεν το πήγαινα ποτέ πολύ-πολύ μέσα στα θέατρα, διότι είναι κάτι κολλητικό. Αν πηγαίνεις το παιδί σου συνέχεια να βλέπει και το από πίσω μέρος, δηλαδή τις κουίντες, τα καμαρίνια, γοητεύεται χωρίς να το θέλεις» συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν τον απογοήτευσα αλλά δεν τον έβαλα μέσα στο θέατρο, ούτως ώστε χωρίς να το καταλάβει να του μπει αυτό το μικρόβιο. Έβλεπε την παράσταση, είχε μια νορμάλ σχέση» κατέληξε η Ελένη Καστάνη.