Ελένη Καρουσάκη: «Ήμασταν τσακωμένοι αλλά πάνω στη σκηνή κάναμε ντουέτο και φιλιόμασταν»

Ελένη Καρουσάκη

Η Ελένη Καρουσάκη για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι

Η Ελένη Καρουσάκη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι, τα ακραία περιστατικά θαυμασμού αλλά και την επιθυμία της μητέρας της να γίνει δημοσιογράφος και όχι τραγουδίστρια.

«Προκειμένου να μην ασχοληθώ με το τραγούδι, επειδή δεν το ήθελε, η μαμά μου έβαλε μέσο για να μπω στη δημοσιογραφία. Άντεξα έναν χρόνο στην εφημερίδα» ανέφερε για το σύντομο πέρασμά της από τη δημοσιογραφία, ενώ αποκάλυψε: «Με κάλυπτε τότε ο προϊστάμενός μου, ο Θοδωρής Δρακάκης, και πήγαινα στο στούντιο με τον Ζαμπέτα. Έτσι ξεκίνησα δισκογραφικά, στα Χίλια Περιστέρια, όπου είπα 4 τραγούδια».

Για το ενδεχόμενο να έχει αναγκαστεί να συνεργαστεί με κάποιον καλλιτέχνη με τον οποίο να έχει πρόβλημα, η Ελένη Καρουσάκη δήλωσε: «Έχει τύχει να συνεργαστώ με άνθρωπο που είχα τσακωθεί. Το σχήμα όμως έγινε κανονικά, φιλιόμασταν και κάναμε ντουέτα στην πίστα. Έτσι πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας», ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνάψει σχέση με άντρα τραγουδιστή λόγω ανταγωνισμού.

Παράλληλα, η Ελένη Καρουσάκη αποκάλυψε πως της είχε ζητηθεί να αλλάξει το επίθετό της λόγω του πατέρα της και μίλησε για ορισμένα ακραία περιστατικά θαυμασμού, που της έχουν τύχει κατά καιρούς, όπως να την παρακολουθούν με το αυτοκίνητο.