Ελένη Καρακάση: «Με πείραξε που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών»

Ελένη Καρακάση

«Με στεναχώρησε πολύ αυτό», είπε η Ελένη Καρακάση.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν έκανε ολική υστερεκτομή.

«Με το χιούμορ ξορκίζω τα πάντα, όπως και την περιπέτεια υγείας που είχα. Εκεί που ερχόταν το απαισιόδοξο, αμέσως ερχόταν το αισιόδοξο. Χειρουργήθηκα και μετά από δέκα μέρες τραγούδησε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φυσικά και φοβήθηκα και έλεγα ότι αν είναι κάτι κακό, θα το αντιμετωπίσουμε.

Σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε καλά και ρωτούσα τον γιατρό μου αν θα μπορέσω να κάνω τις συναυλίες, γιατί δεν ήθελα να πουλήσω τους ανθρώπους που είχαν στηριχτεί σε εμένα. Αναγκάστηκα να μην είμαι και στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών και αυτό με πείραξε πάρα πολύ, με στεναχώρησε», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Δεν το δημοσιοποίησα, απλά το είπα μετά, αφού το έκανα, γιατί με ρώτησαν σε μια συνέντευξη γιατί δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών. Ούτε βγαίνω να πω κάτι, ούτε κρύβω κάτι».