Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

Ελένη Καρακάση

Η Ελένη Καρακάση εξομολογείται: "Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα".

Η Ελένη Καρακάση, καλεσμένη στο Πρωινό, εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό «έκρηξης» ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα, που έγινε μπροστά της. «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

Αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Καρακάση για μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε οντισιόν. «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει». Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα».

Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή».