Ελένη Καρακάση: «Άρχισα να έχω πόνους σε όλο το σώμα και δεν μπορούσα να βρω θεραπεία με τίποτα»

Ελένη Καρακάση

"Πονούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ και κυρίως το βράδυ, όταν χαλάρωνα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Την Ελένη Καρακάση υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τόσο τη συμμετοχή στη σειρά «Πανθέοι» όσο και στην παράσταση «Μη σου τύχει» του θεάτρου Αθηνών. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για την περιπέτεια που έζησε μετά το σοβαρό της χειρουργείο και την βοήθεια που έλαβε από τα Ιατρεία Πόνου.

Ειδικότερα, η Ελένη Καρακάση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από ένα χειρουργείου που έκανα ολική υστερεκτομή πριν από ενάμισι χρόνο, όπου πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, μου προέκυψε κάτι που προκύπτει σε πάρα πολλούς ανθρώπους, σε πάρα πολλές γυναίκες. Άρχισα να έχω πόνους σε όλο το σώμα που, μετά από εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ινομυαλγια και δεν μπορούσα να βρω θεραπεία με τίποτα. Πονούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ και κυρίως το βράδυ, όταν χαλάρωνα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια».

«Δεν με έπιανε τίποτα! Ούτε ενέσεις ούτε παυσίπονα. Τίποτα, τίποτα! Δηλαδή πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, ήμουν απελπισμένη γιατί μόνο εκεί μπορούσα να το εκφράσω και στη δουλειά δεν ήθελα να δείχνω ότι πονάω. Δεν μπορούσα να ανέβω ένα σκαλί, δεν μπορούσα να πλύνω ένα ποτήρι, δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου».

«Πήγα σε αυτούς τους ανθρώπους στα Ιατρεία Πόνου με όλες τις εξετάσεις που είχα κάνει, που πια η γιατρός μου είπε μετά από καιρό πως «Ελένη, ήρθε στα χέρια μας μια απελπισμένη γυναίκα». Άρχισαν να με στέλνουν από γιατρό σε γιατρό και συντόνισαν τον μηχανισμό γιατί τον ήξεραν. Και σε αυτά τα ιατρεία μπορούν να πάνε άνθρωποι που έχουν πόνους και δεν μπορούν να τους περάσουν με ένα παυσίπονο , σε βοηθάνε να βρεις τους σωστούς ιατρούς» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελένη Καρακάση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo