Ελένη Γερασιμίδου: «Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πιο σοβαρά θέματα, να μην ασχολείται με τα πρωινάδικα»

Ελένη Γερασιμίδου

"Τηλεδικαστήρια γίνονται όχι μόνο στα πρωινάδικα αλλά και στα επίσημα δελτία ειδήσεων πολλών καναλιών" σχολιάζει η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε τις προστριβές που έχει καθημερινά με τον επί χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα μεταξύ των δύο ηθοποιών είχε ψυχρανθεί, μετά τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για το ΚΚΕ.

«Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας με τον κύριο Λαζόπουλο, όταν βρισκόμαστε» αναφέρει η Ελένη Γερασιμίδου και προσθέτει: «Δεν θα ήθελα ο Λάκης να ασχολείται με τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα. Σας το λέω καθαρά. Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του για τις πρωινές εκπομπές που στήνουν τηλεδικαστήρια, η ηθοποιός τονίζει: «Όχι μόνο στα πρωινάδικα. Και στα επίσημα δελτία ειδήσεων πολλών καναλιών, μην πούμε ονόματα τώρα, τα ξέρουμε».

«Πολλές φορές θέλω να… σκοτώσω τον σύζυγό μου, να του σπάσω το κεφάλι, γιατί με νευριάζει πολύ. Μπορεί να τον νευριάζω κι εγώ αλλά δεν το δείχνει. Πάντως θύμα δεν είναι, το παριστάνει και λίγο. Δε μιλάει, είναι απίστευτο. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες» αποκαλύπτει με χιούμορ η Ελένη Γερασιμίδου για τον Αντώνη Ξένο.