Ελένη Γερασιμίδου για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Έχει σπουδαίες απόψεις αλλά είναι πολύ πασέ»

Ελένη Γερασιμίδου

"Είμαι πολύ θυμωμένη. Να μας αφήσουν ήσυχους", λέει η Ελένη Γερασιμίδου.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από τη Νατάσσα Μποφίλιου και το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τις στυλιστικές επιλογές της τραγουδίστριας.

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που πρέπει να δικαιολογούμαστε για το καθετί χωρίς λόγο. Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ. Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, νομίζω ότι κερδίζει ό,τι κερδίζει με τη σκληρή δουλειά της. Της δίνει το δικαίωμα αυτό το σύστημα στο οποίο ζούμε να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει» δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν έτυχε δηλαδή. Σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις… αλλά είναι πολύ πασέ. Δηλαδή τι έπρεπε να φοράει μία καλλιτέχνις; Εγώ που είμαι 73 ετών, όταν είναι να εμφανιστώ κάπου, προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη και μακιγιαρισμένη» προσθέτει η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ θυμωμένη. Να μας αφήσουν ήσυχους. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τις δουλειές μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός, αν βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ό,τι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs» καταλήγει η Ελένη Γερασιμίδου.