Ελένη Γερασιμίδου: «Να διώξουν τον Γιώργο Κιμούλη από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου;»

Ελένη Γερασιμίδου

"Δεν βίασε κανέναν ούτε σκότωσε κανένα. Τα νεύρα του πρέπει λίγο να προσέξει αλλά όλοι έχουμε νεύρα" είπε η Ελένη Γερασιμίδου

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και στην Κωνσταντίνα Γκρόσι για τον Γιώργο Κιμούλη, την Λένα Κιτσοπούλου και τις αντιδράσεις που υπήρξαν και τον Σπύρο Μπιμπίλα που μπήκε στη Βουλή.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Σπουδαία. Δεν αμφιβάλω για τις καταγγελίες αλλά εντάξει, όχι και τέτοια τιμωρία, να του κόψουν τη δουλειά,  Δεν έχουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό; Έχω δουλέψει μαζί του, ξέρω πόσο αγαπάει τη δουλειά του, πόσο τη φροντίζει. Δεν βίασε κανέναν ούτε σκότωσε κανένα. Τα νεύρα του πρέπει λίγο να προσέξει αλλά όλοι έχουμε νεύρα» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Ίσως κάποια περφόρμανς της Λένας Κιτσοπούλου να έλεγε κάτι, τώρα δεν λέει τίποτα. Δεν είναι άνθρωποι που θυσιάζουν κάποια λεφτά που έβγαλαν και τα τοποθέτησαν σε ένα σπίτι σαν εμάς, που κάηκε το μισό» ανέφερε στη συνέχεια.

«Δεν θα σχολιάσω το ντύσιμο του Σπύρου Μπιμπίλα, μπορώ να σχολιάσω όλες τις μεγαλοκυράδες που πήγαν στη Βουλή με τις τουαλέτες τους. Ο Μπιμπίλας είναι Μπιμπίλας, Τον ψέγω γιατί ασχολήθηκε πάρα πολύ με το Metoo, όχι ότι δεν έπρεπε. Έγινε πολύ γνωστό το Σωματείο από ένα Metoo. Οι χειρότεροι είναι έξω» πρόσθεσε.

«Παίζουν πάρα πολλοί ηθοποιοί στις σειρές που παίζουν σε επανάληψη. Αν τα φέρει έτσι η τύχη του να επιστρέψει στο θέατρο και να τον αποδεχτεί ο κόσμος εμένα μου περισσεύει. Εγώ δεν είμαι υπέρ του Φιλιππίδη και φυσικά δεν είμαι καθόλου υπέρ του Λιγνάδη» κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.