Ελένη Γερασιμίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν μού είπε για τον χώρο μας»

Ελένη Γερασιμίδου

"Εννοείται ότι πρέπει να τιμωρηθούν αλλά αυτό το πράγμα να νομίζει όλος ο κόσμος ότι είμαστε απίστευτα τέρατα όλοι οι ηθοποιοί και δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να κυνηγάμε ο ένας τον άλλον..." ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου ήταν καλεσμένη στο τελευταίο Αννίτα Κοίτα κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο.

«Δεν είναι έτσι το θέατρο… Δεν είναι όλα έτσι. Βεβαίως κι έχουν δίκιο και καλά έκαναν και μίλησαν. Βεβαίως κάποιοι είναι τέρατα και το λέω άνευ φόβου και πάθους. Εννοείται ότι πρέπει να τιμωρηθούν αλλά αυτό το πράγμα να νομίζει όλος ο κόσμος ότι είμαστε απίστευτα τέρατα όλοι οι ηθοποιοί και δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να κυνηγάμε ο ένας τον άλλον…» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Έχει παραγίνει. Έτυχε φίλη μου να μού πει έχει γίνει κι εσάς ο χώρος σας και μου κακοφάνηκε πολύ. Τι έχει ο χώρος μας; Να λειτουργήσει σαν χιονοστιβάδα εκεί που πρέπει. Βέβαια δεν είναι όλα τα αδικήματα το ίδιο. Θα μπει φρένο κι η αλαζονεία είναι έγκλημα.» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.