Ελένη Γερασιμίδου: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν είμαι αντικειμενική!»

Ελένη Γερασιμίδου

"Βλέπω κάτι ονόματα που δεν τα ξέρω γιατί είναι από το Survivor."

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε.» Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καινούργια παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Με αφορμή, μια συζήτηση για το διαδίκτυο η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρόσωπα που έχουν βγει από τα ριάλιτι και συγκεκριμένα στον Ντάνο.

«Βλέπω κάτι ονόματα που δεν τα ξέρω γιατί είναι από το Survivor. Ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν ξέρω σε τι ανταποκρίνονται. Ξέρω την φάτσα του Ντάνου, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για αυτόν», δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν είμαι αντικειμενική με τον Λάκη, γιατί του έχω μεγάλη αδυναμία. Μου αρέσει πολύ το χιούμορ και το γράψιμό του. Δεν είδα την δεύτερη εκπομπή, αλλά είδα την πρώτη και μου άρεσε. Νομίζω ότι πρέπει να βάλει ακόμα περισσότερο τα δυνατά του. Δεν μπορώ να πω να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό, γιατί υπάρχει και καλός εαυτός. Να γίνει ακόμα καλύτερος από τα πρώτα του. Έχει ένα χιούμορ που λείπει, έναν σουρεαλισμό, μια αμεσότητα φοβερή. Χαίρομαι να είμαι μαζί του και να παίζουμε. Υπάρχει μια πιθανότητα από ότι μου έχουν πει να με δείτε στο «Αλ Τσαντίρι», αλλά δεν έχουμε κλείσει κάτι ακόμα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!