Ελένη Γερασιμίδου κατά Βασιλόπουλου: «Τον είχα σε εκτίμηση, αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα»

Ελένη Γερασιμίδου

«Δεν ξέρω σε τι εποχή ζούμε, τι φαινόμενα είναι αυτά», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα με τηλεφωνική σύνδεση η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος ζητούσε ηθοποιούς για να δουλέψουν χωρίς αμοιβή.

«Ποτέ δεν θα ανταποκρινόμουν σε μία τέτοια αγγελία. Δεν διάβασα την αγγελία δεν έχω social media. Δεν ξέρω σε τι εποχή ζούμε, τι φαινόμενα είναι αυτά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον κ. Βασιλόπουλο, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα!

Σε μία εποχή που οι άνθρωποι πρέπει να δυναμώνουν την αλληλεγγύη τους και την πάλη τους, με τέτοιους νόμους, αντεργατικούς, το να πηγαίνουν… τι να πω. Να μην πάει κανείς να προσφέρει την εργασία του και για κανέναν λόγο. Με το ζόρι δεν καλεί κανένας κανέναν. Τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι, μόνο οι βιασμοί γίνονται με το ζόρι», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Για το εάν της έτυχε ποτέ να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο φαινόμενο, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Δεν υπάρχει “δεν έτυχε”, δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο. Μπορεί να μου κάνανε και μένα τέτοιες προτάσεις, μπορεί να πήρα μέρος σε συλλογικές προτάσεις, αυτό είναι άλλο, να είμαστε συνέταιροι και να παλεύουμε για κάτι.

Άλλο είναι να σε καλούν σε μία επαγγελματική δουλειά και να σου λένε “έλα να κάνεις καριέρα”. Κάνουμε καριέρα με την δουλειά μας. Όταν από το Φεστιβάλ Αθηνών χρησιμοποιούνται εθελοντές ηθοποιοί, τα πράγματα αγριεύουν. Πρέπει να δυναμώνουμε και όχι να βρίσκουμε δικαιολογίες, να μην πάει κανείς, και οι βοηθητικοί κουράζονται».