Ελένη Γερασιμίδου για Νατάσα Μανίσαλη: «Την κατάσταση της υγείας της την γνώριζα από την αρχή»

Τι είπε για την αποκάλυψη του φίλου της Απόστολου Γκλέτσου;

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για όλα, για την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη και της αδελφής της, για τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τον Απόστολο Γκλέτσο. Αποκάλυψε μεταξύ άλλών την ηλικία της και δήλωσε πως θα πήγαινε σε κριτική επιτροπή talent show και θα ήταν και καλή!

Για τον σύζυγο της:

Γιατί τώρα δεν λοξοκοιτάζει νομίζεις; Μια χαρά, και νομίζει ότι δεν το καταλαβαίνω. Τώρα τι άλλο έχω παραβλέψει που δεν το ξέρω, δεν μπορώ να σου το πω. Δεν εθελοτυφλώ καθόλου, έτσι και καταλάβαινα κάτι πραγματικό, τον πήρε και τον σήκωσε.

Αγγελική Ξένου: Δείτε την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

Για την Νατάσα Μανίσαλη:
Με την Νατάσα Μανίσαλη είχαμε επαφές, την κατάσταση της υγείας της την γνώριζα από την αρχή. Θέλω να πω κάτι, γιατί τα πρώτα τηλεφωνήματα ήθελαν δηλώσεις. Δεν ήμασταν σε θέση, κανένας μας, δεν ξέρω κάποιον που να μπόρεσε. Μα μου λέει ήταν persona και celebrity. Της λέω άκουσε να σου πω κορίτσι μου περσόνες και celebrity είναι οι ατάλαντοι.

Απόστολος Γκλέτσος:
Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Απόστολο και δεν θα τον κρίνω. Έχει μπέσα, δεν με ενδιαφέρει τι έχει κάνει στην προσωπική του ζωή. Με ενδιαφέρει ότι όσο ήμασταν μαζί και παίζαμε στους «Μπαμπάδες με ρούμι». Ήταν ένας άνθρωπος που με πήγαινε μέχρι την πόρτα και μέχρι το ασανσέρ και που είναι ιδιαίτερος.

YFSF:
«Καλύτερα να είναι κριτές ο Φασουλής και ο Φιλιππίδης παρά κάποιοι άλλοι άσχετοι. Σε μια επιτροπή θα πήγαινα και θα ήμουν και καλή.

Ηλικία:
«Τα μαλλιά μου τα άφησα λευκά από φιλαρέσκεια γιατί μου πάνε πάρα πολύ. Πρώτα από όλα νιώθω πολύ μικρή, δεν είμαι όμως. Έχω κλείσει τα 66 και πάω στα 67.

Για την αδελφή της:
«Τρομοκρατήθηκα πολύ όταν αρρώστησε η αδελφή μου. Όταν αρρώστησα εγώ το αντιμετώπισα πολύ διαφορετικά.»