Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν μιλάμε πολύ με τον Λάκη Λαζόπουλο»

Ελένη Γερασιμίδου

«Αλλά όταν κάτι συμβαίνει είναι ο πρώτος που θα εμφανιστεί, συμπαραστάτης, με ένα τηλεφώνημα ή με μια ανθοδέσμη», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της, το γάμο, την καριέρα της, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Το έμφραγμα ήταν απόρροια της μεγάλης στεναχώριας που έζησα με την πυρκαγιά, γιατί αμέσως μετά άρχισαν τα συμπτώματα αλλά δεν αξιολογήθηκαν σωστά. Είχαν προηγηθεί δύο εγχειρήσεις σε μένα, μια γυναικολογικής φύσεως και μια μετά από σκιά που βρέθηκε στον πνεύμονα, αλλά δεν ήταν σοβαρό όπως γράφτηκε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στη συνέχεια: «Είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό μου, είμαστε και οι δύο τοξότες και συμπληρώνουμε 43 χρόνια μαζί. Ξεσπάμε, μαλώνουμε και ξεκαθαρίζουμε. Δεν είναι τυπικός ο γάμος μας, μπορεί να είμαστε στον ίδιο χώρο και να κάνει ο καθένας τα δικά του, υπάρχει ελευθερία.

Δεν είμαι υπέρ των χωριστών διακοπών, εγώ με φίλες κι ο άντρας μου με φίλους, γιατί κάτι τρέχει σε αυτήν την περίπτωση. Ο σύζυγός μου φεύγει συνέχεια από το σπίτι αλλά όταν επιστρέφει πρέπει να με βρίσκει εδώ, ρωτάει “πού είναι η Ελένη” σαν σημείο αναφοράς. Πολλές φορές, σε δύσκολες ώρες, με συγκινεί πολύ και τελευταία με κάποια φάρμακα που δεν μου ταίριαζαν στενοχωριόταν μαζί μου».

Για τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και τους συναδέλφους της, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Από 15 χρόνων έκανα τη babysitter, καθάρισα σκάλες, δούλεψα σε σπίτια και οι κυρίες από τα σπίτια έρχονταν το βράδυ στο θέατρο και μου έφερναν ορχιδέες. Έκανα βιντεοταινίες με πρωταγωνίστρια τη Νατάσα και έγραψα σενάρια. Ένας σκηνοθέτης μου είπε “αγνώριστο το κάναμε, μπορείτε να το ξαναπουλήσετε”. Δεν τρελαίνομαι να παίζω στην τηλεόραση, πηγαίνω για συγκεκριμένο λόγο, έχω πει σε σκηνοθέτη ότι “ήρθα για τα λεφτά” και δεν του άρεσε που το άκουσε.

Υπάρχουν καταπληκτικοί νέοι ηθοποιοί που αγαπάνε τη δουλειά τους και υπάρχουν και άνθρωποι ευκαιριακοί από άλλες δουλείες ή ριάλιτι. Τι να μου κάνει εμένα ένα ωραίο αγόρι που έρχεται από ριάλιτι; Αφού τον παίρνουν οι παραγωγοί και επενδύουν σ’ αυτόν, εμένα τι ζημιά να μου κάνει; Δε θα τρελαινόμουν κιόλας να δουλέψω με έναν παίκτη από ριάλιτι, θα προτιμούσα να δουλεύει ένας συνάδελφός μου εξίσου ωραίος και με ταλέντο».

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε επίσης: «Με πίκρανε πολύ όταν ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία στην στάση του λεωφορείου και οι Χρυσαυγίτες είπαν για μένα “να πάει η κατίνα στο σπίτι της”. Δε μου μεταφέρουν όλα τα αρνητικά που λέγονται για μένα γιατί εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ με αυτά».

Για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Δε μιλάμε πολύ με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά όταν κάτι συμβαίνει είναι ο πρώτος που θα εμφανιστεί, συμπαραστάτης, με ένα τηλεφώνημα ή με μια ανθοδέσμη».